Voyager of the Seas

Schip van Royal Caribbean Group

Voyager of the Seas

Royal Caribbean Group

De schepen van de Voyager Family beschikken over de meest uiteenlopende faciliteiten. Zo kun je de schaatsen onderbinden en pirouettes draaien op de ijsschaatsbaan. Of poeder je handen in met talk en trotseer de grootste klimmuur op zee. Je kunt tevens competitief aan de slag op het basketbal- of tennisveld.

Wanneer je genoeg hebt gehad van deze intensieve activiteiten en eens even lekker wilt ontspannen, dan kan dat natuurlijk ook. De Voyager Family beschikt namelijk ook over heerlijke Spa-mogelijkheden. Laat jezelf heerlijk masseren, zak ontspannen onderuit in de jacuzzi en kom volledig tot rust in de sauna. Je hoeft jezelf overigens geen zorgen te maken om je kinderen. Kinderen van elke leeftijd kunnen zich namelijk geweldig vermaken aan boord van deze schepen. Voor elke leeftijdscategorie, variërend van baby’s tot tieners, is er een eigen ruimte waarin zij kunnen doen wat ze zelf willen. Uiteraard zijn er ook diverse zwembaden waar iedereen lekker in rond kan dobberen.

Wanneer je in de loop van de avond trek krijgt in een lekker hapje eten, kun je genieten van diverse culinaire keukens. Zo is er het Italiaanse restaurant Portofino en het in jaren ’50-stijl uitgedoste Amerikaanse diner Johnny Rockets®. En voor een heerlijk aperitief kun je terecht bij Ben & Jerry’s®. Vervolgens kun je de avond op diverse manieren indelen. Er zijn tal van bars, cafés en lounges waar gezellig kunt borrelen. Ook is er een casino aan boord en een theater waar dagelijks indrukwekkende voorstellingen worden gegeven. Er is eveneens een bruisende discotheek aan boord waar je gedurende de hele nacht door kunt swingen.

De indeling van de hutten loopt uiteen op basis van de hutcategorie. Elke hut heeft echter op zijn minst een televisie, telefoon, airconditioning, toilet, douche en zelfs een haardroger. Royal Caribbean biedt verscheidene hutcategorie met elk unieke eigenschappen die aansluiten op jouw wensen. Eveneens beschikt elke hut over een 24-uurs roomservice.

Dit cruiseschip was op vrijdag 22 april 2022 in Amsterdam.

Cruiseschip RES2021080370 - Royal Caribbean Group

Lengte311 meter
Aantal passagiers 3114
Aantal decks14
VlagBahamas