Maiden call Dumont d’Urville

Woensdag 28 augustus is de Maiden call van het luxe jacht Dumont d’Urville. Dit jacht is een zusterschip van Le Champlain, le Lapérouse en le Bougainville. Alle jachten zijn uitgerust met een milieuvriendelijke technologie van de nieuwste normen en worden gekenmerkt door een modern en elegant ontwerp. Het schip telt 184 passagiers, is 131 meter […]

Maiden call Dumont d’Urville

Woensdag 28 augustus is de Maiden call van het luxe jacht Dumont d’Urville. Dit jacht is een zusterschip van Le Champlain, le Lapérouse en le Bougainville. Alle jachten zijn uitgerust met een milieuvriendelijke technologie van de nieuwste normen en worden gekenmerkt door een modern en elegant ontwerp. Het schip telt 184 passagiers, is 131 meter lang en telt 9 decken. Zij zal om 07.00 uur aanmeren bij PTA en de volgende dag vertrekken om 15.30 uur. 

De naam Dumont d’Urville komt van de Franse navigator en poolreiziger Jules-Sébastien-César Dumont d’Urville die naar verschillende delen van de wereld reisde. De schepen van de Ponant Explorers-klasse gaan op cruises over de hele wereld en stellen passagiers in staat de wereld te verkennen op de manier van Franse ontdekkingsreizigers.