Klik hier Reactie Cruise Port Amsterdam op de Raadsinformatiebrief

Routebeschrijving

De terminal is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, auto, of taxi.

Routebeschrijving

Cruise Port Amsterdam
Piet Heinkade 27
T +31 (0)20 509 1000
info@cruiseportamsterdam.com

Cruise Port Amsterdam is uitstekend bereikbaar per auto, tram, trein en boot.
Tevens zijn er voldoende laad/los en parkeermogelijkheden. Zie hieronder de routebeschrijvingen.

Per auto:

Vanuit Utrecht/ Amersfoort
Komende vanuit de richting Utrecht A2 en Amersfoort A1 volg A10 richting Zaanstad tot afslag S114, Artis, IJburg. U slaat links af en rijdt rechtdoor richting de Piet Heintunnel. Weg vervolgen door de tunnel en daarna direct rechts. U rijdt recht door richting Centraal Station. Bij de tweede stoplicht rechts af voor Cruise Port Amsterdam. Ingang Piet Heingarage bevindt zich voor de terminal.

Vanuit Zaandam
Komt u uit de richting Zaandam dan neemt u afslag S114, vervolgens zelfde route als hierboven.

Vanuit Den Haag/ Schiphol
Vanaf Schiphol /Den Haag A4, volgt u de ringweg A10 Ringweg Zuid. Neem afslag A10/E35 richting Amersfoort. Bij knooppunt Watergraafsmeer neem A10/E35 richting Zaanstad. Neem afslag S114, Artis, IJburg, vervolgens zelfde route als hierboven.

Openbaar vervoer:
Komt u met de trein naar het Centraal Station dan kunt u een taxi nemen op het stationsplein aan de centrumzijde. Tram 26 (IJtram) vertrekt aan de voorkant van het station. U stapt uit bij de eerste halte. Wandelen kan ook. U loopt door het Centraal Station heen richting het IJ (achteruitgang Noord). Buiten het station rechtsaf de waterkant volgend ziet u na het passeren van de hoge brug, aan uw linkerhand Cruise Port Amsterdam. Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Taxi:
U kunt met de taxi reizen. Taxi’s staan voor het Central Station. Voor een taxirit moet u rekening houden met een bedrag tot € 15.

Per boot:
Over het water is CPA ook uitstekend bereikbaar. Evenementenschepen kunnen voor het op- en afstappen van uw gasten aanmeren aan de 600 meter lange kade aan het IJ direct achter de Terminal. Voor de terminal ligt de pas aangelegde Zouthaven waar rondvaartboten uw gasten voor de deur kunnen afzetten