Alle calls van ms Rotterdam geannuleerd bij Cruise Port Amsterdam

Helaas moeten wij mededelen dat alle calls van ms Rotterdam voor dit jaar zijn geannuleerd in Amsterdam. Door de aanhoudende droogte hebben wij nog steeds te maken met een aangepast schutregime (zie eerdere berichtgeving).Dit betekent dat de sluis in IJmuiden enkel in bepaalde tijdsblokken opengaat en die passen niet in het vaarschema van ms Rotterdam. […]

Alle calls van ms Rotterdam geannuleerd bij Cruise Port Amsterdam

Helaas moeten wij mededelen dat alle calls van ms Rotterdam voor dit jaar zijn geannuleerd in Amsterdam.
Door de aanhoudende droogte hebben wij nog steeds te maken met een aangepast schutregime (zie eerdere berichtgeving).
Dit betekent dat de sluis in IJmuiden enkel in bepaalde tijdsblokken opengaat en die passen niet in het vaarschema van ms Rotterdam.
Voor andere rederijen past het wel, of is het mogelijk om hun vaarschema passend te maken. Vandaar dat de ene rederij wel nog kan komen en de andere kiest voor een alternatief.

Update van Holland America Line:

Navigator App en Boarding pass
Het is systeemtechnisch op dit moment niet mogelijk om in de Navigator app op de boardingpassen de inschepingshaven van Amsterdam naar Rotterdam te wijzigen. Er zal dus, ondanks deze wijziging van in- en/of ontschepingshaven, altijd Amsterdam op blijven staan. De boardingpassen en inschepingstijden blijven geldig voor inscheping in Rotterdam. Ter herinnering, de boardingpassen zijn gelijk aan de reisbescheiden. We sturen geen aparte documentatie. Gasten krijgen de boardingpassen na het volledig afronden van de Online Check-in via www.hollandamerica.com.

Deze calls zullen nu worden afgehandeld door onze collega’s van Cruise Port Rotterdam:

14 augustus
21 augustus
28 augustus
11 september
18 september
25 september
2 oktober

Voor meer informatie over uw cruise kunt u terecht bij uw reisorganisatie en/of rederij.

, ,