Nieuwe Rotterdam in Amsterdam

Zondag 17 oktober is het zover! De allereerste aankomst (‘maiden call) van het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line, de ms Rotterdam. Het schip vertrok op 31 augustus vanuit de scheepswerf Fincantieri in Italië waar eind juli de officiële overdracht heeft plaatsgevonden. Het prachtige schip dat vol zit met de nieuwste technologische snufjes is in […]

Nieuwe Rotterdam in Amsterdam

Zondag 17 oktober is het zover! De allereerste aankomst (‘maiden call) van het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line, de ms Rotterdam.

Het schip vertrok op 31 augustus vanuit de scheepswerf Fincantieri in Italië waar eind juli de officiële overdracht heeft plaatsgevonden. Het prachtige schip dat vol zit met de nieuwste technologische snufjes is in Nederland om zich voor te bereiden op haar eerste afvaart richting Florida, USA. Na haar bezoek aan IJmuiden en Rotterdam is het onze beurt om haar te verwelkomen in de hoofdstad. De planning is zondag 17 oktober om 12.00 uur vast aan de kade van PTA.

Bent u van plan haar te begroeten? Ze zal tussen 11.00-11.30 uur ter hoogte van Amsterdam Centraal varen, waar we haar een waardig welkom in de stad zullen geven!

, , ,